Vinylpaneler med marmormotiv

Vinylpaneler med marmor kommer att se vackra ut i alla moderna interiörer, speciellt i inredningen i glamour stil. Marmorväggar eller golv är lyxiga, eleganta och mycket chica. Tyvärr är äkta marmor ett dyrt, tungt och svårskött material, så att istället använda självhäftande golvplattor är en mycket praktisk lösning. Visuellt imiterar PVC-plattor marmorplattor perfekt. De har olika, naturliga färger som är bedrägligt lika till äkta marmor. Vinylpanelen är också slät och det är svårt att skilja den från sten enbart genom beröring. Vinylplattor med marmormönster är dock mycket varmare och mer fördelaktiga för miljön i ett rum än den ursprungliga stenen.

PVC-plattor med marmormotiv

Vinyl är lätt att rengöra och vattentätt. Den absorberar inte fläckar, så det är enkelt att hålla den skinande ren. Det kännetecknas också av ljudisolerande egenskaper - till skillnad från äkta marmor kommer ett golv av vinylplattor inte att "klacka" under höga klackar.

Vinylpaneler Marmor är ett ekonomiskt alternativ till äkta marmorgolv. Deras uppsättning är enkel, snabb och kräver inte mycket tid eller pengar. Vinylpaneler kan läggas på vilken yta som helst i stort sett för att snabbt förändra inredningen och ge den karaktär. Om du vill att rummet ska bli elegant och stilfullt - är ett marmorgolv av PVC-plattor den perfekta lösningen. Vi kommer att skapa det billigt och enkelt med hjälp av vinylpaneler med utseende av äkta marmor.