Vinylpaneler med betongmotiv

En vinylpanel med betongmotiv är den perfekta lösningen för lägenheter i loft eller industristil. Sådana inredningstrender har sina rötter i fabrikslokaler och lagerlokaler, så det är den råa betongen på golvet eller väggarna som är snygg och skapar den bästa bakgrunden för distinkta möbler och dekorationer. Samtidigt imiterar vinylplattor betongen perfekt men endast visuellt. Däremot är de varma, smidiga och behagliga att röra vid. De är lätta att hålla rena, eftersom de inte absorberar smuts, de är också reptåliga. Att placera självhäftande vinylpaneler med betongmotiv i interiören ger bara ett intryck av stramhet. Faktum är golv och väggar som är täckta med vinylpaneler är varma och har en utmärkt effekt på värmeförhållandena i ett rum.

Vinylplattor med betongmotiv för golvet

PVC-plattor med ett betongmönster kan placeras på vilken yta som helst. Det är en enkel uppgift som inte kräver specialutrustning, som inte skapar kaos och som inte är tids- eller arbetskrävande. Tack vare detta, med hjälp av vinylpaneler, kan vi enkelt ändra inredningen av våra interiörer snabbt och effektivt. Vinylplattor från kategorin betong har en grå färgskala som är bedrägligt lik riktig betong. Den är vattentät och dämpar ljud väl. Lämplig för användning på golvvärmesystem.

Betong på golvet kräver inte användning av mattor - är fenomenal utan någon som helst dekoration. Att skapa en sådan effekt är enkelt och praktiskt tack vare vinylpaneler, som kännetecknas av hållbarhet och många praktiska egenskaper. Därför är de ett utmärkt alternativ till riktig betong i moderna arrangemang.