Vinylplattor, självhäftande pvc plattor

Självhäftande vinylplattor av hög kvalitet

Om du undrar hur du snabbt kan förnya ett golv eller en vägg i ditt hem - helst utan att behöva hitta ett dyrt renoveringsföretag - är det värt att överväga att använda vinylplattor. Så kallade PVC-plattor är ett allt populärare sätt att färdigställa golv och väggar. Det är inte alls konstigt. De lockar ögat, kan på ett enkelt sätt förvandla hemmets utseende, och dessutom kan vi sätta upp dem själva. Fram till nyligen, för att inreda ett hus, var vi tvungna att välja mellan välkända keramiska plattor eller golvpaneler. Nu kan vi också använda PVC-plattor för detta ändamål.

Självhäftande vinylplattor är det perfekta materialet för snabba gör-det-själv-renoveringar av väggar och golv. Nyckeln är att vi kan lägga vinylplattor utan någons hjälp direkt på det material som tidigare fanns i vårt hus. Det räcker att rengöra en sådan plats väl och avfetta den så att de självhäftande vinylplattorna fäster bra på ytan. Sedan är det bara att lägga och limma plattorna.

Vinylplattor med valfritt mönster

Inredningsarkitekter använder dem alltmer i arrangemanget av de mest prestigefyllda och fashionabla utrymmena. De ger en unik visuell effekt och skapar en perfekt bas för vidareutveckling av projektet. Den imponerande stor variation av vinylplattor som kan användas i rum med olika stilar - från ljusa skandinaviska koncept till klassiska mönster och industriella miljöer. Tack vare dem kan du ändra hela inredningen i ditt hem på ett billigare sätt. I vår butik erbjuder vi vinylplattor i geometriska, orientaliska eller klassiska mönster. Vi rekommenderar även kakel som imiterar marmor och betong. PVC-plattor med abstrakta, mosaik- och naturmotiv kommer att ge lite färg till interiören. Tack vare denna mångfald av färger och design, kommer du säkert att hitta vinylplattor som passar perfekt för alla interiörer och smaker.
Golv och vägg gjorda av PVC-paneler kan läggas i de mest krävande rummen - kök eller badrum, men inte bara där. Det finns inget som hindrar dig från att dekorera golvet i hallen, vardagsrummet eller sovrummet med vinylplattor i den design du valt. Egenskaperna hos vinylplattor gör också att de kan användas på ett säkert sätt i ett barnrum. Det är ännu viktigare eftersom vi har en spännande kollektion av PVC-plattor för barn.

Hållbara och säkra PVC-plattor

Självhäftande vinylplattor består av två lager. Underlaget består av flexibel PVC, vilket gör det hela hållbart och långvarigt. Ovanpå detta finns ett ytlager, på vilket appliceras ett tryck av det valda motivet. En av de viktigaste egenskaperna hos vinylplattor är deras motståndskraft mot fukt. De kan enkelt placeras på väggen eller golvet i kök och badrum. De är också lätta att rengöra - det räcker att torka av dem bara med en trasa eller mopp (med mild rengöringsmedel). I vårt företag bryr vi oss om miljön och våra kunders hälsa, vilket är anledningen till att våra produkter skrivs ut på högkvalitativa, säkra material och med hjälp av certifierade latexskrivare av högsta kvalitet.