Golvskydd för kontorsstol

Golvskydd för fåtölj

Det är en individuell fråga – vissa väljer laminat, andra trägolv och andra klassiska mattor. En sak är säker: oavsett vilken typ av golv du väljer bör du ta hand om det så att det inte skadas. Användning av snurrstolar och snurrfåtöljer repar ytan på golvet, så vi bör tänka på att skydda den på ett lämpligt sätt. Hur kan man göra det? Det verkar som att den bästa lösningen blir golvskydd för fåtölj 

Hur väljer man en rätt stolmatta?

En vinylmatta är lämplig att placera under en fåtölj, köksstol eller snurrfåtölj. Vi tillverkar mattor i många mönster för att göra det lättare att matcha dem med inredningen. Ett sådant golvskydd är gjord av extremt hållbar vinyl. Den lilla tjockleken på mattan kommer inte att påverka den dagliga användningen av golvet på något sätt. Tack vare stolmattor kommer vi att undvika repor eller allvarliga mekaniska skador på vårt golv. Dessutom en bra och rejäl matta för kontorsfåtölj kan också skydda golvet från smuts. Att använda ett golvskydd för kontorsfåtölj är en säkrare, billigare och snabbare lösning jämfört med andra former av golvskydd, t.ex. lackering. Om vi bestämmer oss för att använda ett golvskydd bör vi vara uppmärksamma på flera viktiga aspekter innan vi väljer den.

Var uppmärksam på flera aspekter när du väljer en matta för fåtölj

Den första och viktigaste aspekten är storleken. Det bör täcka det område där vi flyttar stolen oftast. Kontrollera därför måtten på din snurrstol och snurrfåtölj. Kolla upp storleken på själva skrivbordet också. För enkelhetens skull bör mattan döljas delvis under skrivbordet. Var uppmärksam också till vilka platser fåtöljen flyttar sig på. Det blir säkrast att lägga till en extra marginal för att se till att vi inte rullar stolens hjul på golvet. Vi erbjuder flera olika format för att göra det så smidigt som möjligt. En annan viktig aspekt är materialet. Den ska vara motståndskraftig mot skador och repor eftersom golvskyddet är också ett dekorativt element. Våra mattor är tillverkade av ett slitstarkt polyestertyg, tack vare vilket du kan njuta av både mattans och golvets fina utseende länge.