PVC självhäftande väggpaneler

Vinylpanel för väggen med valfritt mönster

Möjligheten att trycka vilket mönster som helst är en extremt viktig fördel med våra vinylpaneler. Detta ger oss möjlighet att välja paneler från ett obegränsat antal motiv. Beroende på din smak och inredningen i det rum du vill använda dem i kan du välja mellan paneler med motiv av trä,  betong,  marmor,  natur, mosaik, vackra orientaliska mönster, abstraktioner och även barnmotiv. Tack vare denna frihet i tryck och ett brett utbud av motiv kommer vi säkert att hitta självhäftande vägg paneler till vårt rum, badrum eller kök. Det är också oerhört viktigt att det eleganta utseendet och den specifika karaktären av dekorativa väggpaneler gör att vi kan använda dem i alla rum.

Säkra och hållbara PVC-väggpaneler

EEn mycket viktig punkt som talar för att välja vinylpaneler för väggen är också dess egenskaper. En av de viktigaste är fuktbeständighet, vilket gör dem till ett alltmer populärt alternativ till traditionella keramiska plattor i rum som kök och badrum.. Detsamma gäller andra rum, som matsalen, vardagsrummet eller barnrummet. PVC-paneler är också motståndskraftiga mot slitage. Användningen av högkvalitativa material och digitaltryck garanterar deras hållbarhet och eleganta utseende. 

Vinyl paneler som väggdekoration i vardagsrum, kök och badrum

Självhäftande vinylpaneler är ett extremt intressant och effektivt sätt att färdigställa moderna och fashionabla interiörer. De används oftast för att dekorera väggen bakom TV:n, väggen i köket ovanför bänkskivan och för att dekorera väggarna i badrummet. (Våra vinylpaneler är inte avsedda att installeras i en duschkabin!) Inredningsarkitekter använder dem allt oftare för att utforma de mest prestigefyllda och fashionabla inredningarna. Detta ger en fantastisk visuell effekt och utgör en bas för ytterligare uppsättningar. Tack vare mångfalden av mönster PVC-väggpaneler kan användas i rum inredda i modern, industriell samt klassisk eller retrostil. Med vinyl paneler kan vi även täcka befintligt kakel i köket eller badrummet. Vi kan också använda dem när vi planerar en ny inredning och ersätta klassiska dekorationer med PVC-plattor. Vinylplattornas mångsidighet gör det också möjligt att använda dem, oavsett i vilken stil vi har arrangerat lägenheten. Självhäftande vinylpaneler med betongmotiv passar perfekt för lägenheter i klassisk, loft eller industriell stilsom påminner om fabrikslokaler och lagerlokaler. Det är där som rå betong eller plåtmotiv på golvet eller väggarna ser bäst ut. Å andra sidan, för moderna interiörer kan det användas vinyl väggpaneler med abstrakta motiv, marmor eller geometriska mönster. För traditionalister som gillar klassiska, retro- eller vintagestilar rekommenderar vi PVC-paneler med vackra och färgglada orientaliska mönster, portugisiska keramikmotiv eller paneler med blom- och blommönster. Som du kan se, det stora urvalet av motiv och de uppenbara fördelarna med självhäftande vägg paneler ger oss möjligheten att skapa ett effektfullt arrangemang på en vägg i nästan vilket rum som helst. Självhäftande väggpaneler i vinyl är en idé för en snabb metamorfos av väggar i köket eller badrummet. Detta är en bra lösning för människor som vill fräscha upp rummet, behålla ett vackert utseende och inte vänta för länge på effekterna.