Mattor till vardagsrummet

Mattor till vardagsrummet – ger din inredning karaktär

Extremt hållbara, praktiska, vackra, mångfärgade. Detta är bara några av fördelarna med vinylmattor. De blir alltmer populära. Beviset på detta är ett faktum att de dekorerar inte bara golv i vårt sovrum eller barns rum, utan också finns alltmer i kök eller badrum. Där det tills nyligen bara var kakel som gällde. Varför har denna trend förändrats? Hur väljer man en rätt matta för vårt vardagsrum, men inte bara! Vi tipsar!

En modern matta för vardagsrummet - ett beprövat sätt att eliminera tråkigt utrymme!

Ett huvudrum i vår lägenhet eller hus är ett vardagsrum. Förutom dess representativa funktion är det en plats att umgås tillsammans med våra släktingar och vänner. Därför, när vi arrangerar detta rum, måste vi ta hand om både vacker och funktionell inredning. Vardagsrummet måste glädja visuellt, men också vara lätt att rengöra. Detta kommer att uppmuntra våra nära och kära att tillbringa tid där. Förutom traditionella element som möbler och vitvaror är det värt att tänka på tillbehör, t.ex. rätt val av matta, redan i början av designprocessen. Det kan tyckas vara en småsak, men det kan ge mycket värme till en inredning. När du väljer en matta bör du i första hand tänka på komforten för dig själv och andra hushållsmedlemmar. Dess vackra motiv, mönster eller originella grafik förstärker bara helhetseffekten.

Vinylmattor börjar bli väldigt populära

Moderna vinylmattor passar perfekt in i alla interiörer. Detta beror på den höga kvaliteten, som går hand i hand med originell design. Det är en praktisk, ekologisk, men också en bra lösning för hemmet. Alla kommer säkert att hitta något för sig själva! Vinylmattor, belagda med skummad PVC, är gjorda av 85 % PVC och 15 % polyester, vilket ger dem stabilitet, och har en vikt på 1000g/m2. För inte så länge sedan erkändes de som ett funktionellt hybridgolv. Varför det? Eftersom de är väldigt hållbara och motståndskraftiga mot all slags smuts. Vattenavvisande egenskaper hos dessa trendiga mattor säkerställer en snabb och enkel rengöring. Detta är utan tvekan en viktig funktion, tack vare vilken det inte längre kommer att vara ett problem att hålla den ren. Det är värt att återigen lyfta fram två viktiga fördelar som kommer att underlätta – eller till och med övertyga de som är obestämda – att välja detta varma tillbehör till vardagsrummet. Inga farliga kemikalier – inklusive ftalater – som kan orsaka många sjukdomar och hälsoproblem. En annan egenskap är också bra isolering. En modern matta kommer att skydda parketten från eventuella repor. Och vilka estetiska egenskaper döljer denna matta?

Våra vardagsrumsmattor erbjuder en riktig mängd av färger och mönster

Den trevliga interiören är en fröjd för ögat. Så hur kan du dekorera ditt sovrumsgolv på ett effektfullt sätt? Det är omöjligt att entydigt svara på denna fråga. Det beror på arrangemang, storlek eller belysning. Om ditt rum är för mörkt, kan vi inte välja andra tillbehör av samma färg. Det är värt att komma ihåg att när du väljer den minsta detaljen måste du ta hänsyn till helheten. Annars kommer ett element inte att harmonisera bra med de andra. Och vi kommer bara att kunna drömma om en perfekt inredning. Att välja rätt design/ motiv för mattor i badrummet eller köket orsakar inte lika många svårigheter som i vardagsrummet. Här fokuserar vi inte längre på motiven av makaroner, paprikor, solrosor eller inslag relaterade till snäckor eller natur. Även om valet av det sistnämnda inte är så osannolikt. Faktum är att i många fall är det mörka eller ljusgröna samt blåa färger dekorerade med olika mönster eller havs-/naturmotiv som harmonierar perfekt med resten av sovrumsdesignen. Vi uppmuntrar dig att ta en titt på våra PVC-mattor i olika färger och mönster. Vi har ett utbud av nordiska, marockanska, etniska eller andra moderna stilar. Vi föreslår att välja originell och exklusiv design som får dig att känna dig fantastiskt i ditt eget hem.