Vinylmattor i marockansk stil

Varför är det värt att införa vinylmattor i din inredning?

En matta i marockansk stil är ett måste för sommarsäsongen! Geometriska kompositioner, vackra mosaiker och berbermönster är något som kommer att fungera bra i rum med boho stilen. Mattor i polyvinyl är en modern lösning för dem som gillar enkla och bekväma lösningar. Alla har inte råd med marockanska mattor i sin egen inredning, vävda med passion och hängivenhet. För att möta kundernas förväntningar har vi skapat vinylmattor som fungerar utmärkt som traditionella golvmattor. Till skillnad från sina bröder är PVC-mattor tillverkade av glasfibrer som inte samlar damm och mikroorganismer. Det är en idealisk lösning för allergiker som behöver ett rent och lättstädat utrymme. Materialet som marockanska mattor tillverkades av är resistenta mot mekaniska skador och mögel, varför de även kommer att fungera bra som golvdekoration på balkongen.

Marockanska mattor - sommarens heta trend

Marockansk klöver kommer att glädja hushållsmedlemmar och gäster. Det marockanska mönstret är ett populärt motiv som har sina rötter i exotisk design direkt från soliga Marocko. Mattan marockansk klöver pryder ofta kök, vardagsrum och terrasser. Klövermönstret är så delikat att både fans av tropiskt klimat och skandinavisk, stram interiör kommer att älska det. Afrikansk design har invaderat våra hem i flera år, antingen i rustik formgivning eller i form av originella väggmasker. Mattor med marockanskt mönster är en annan trend som permanent kommer att slå sig fast i inredningen. Det är värt att dra nytta av det aktuella modet och välja det bästa av dem.

Traditionella eller moderna mattor?

Den främsta anledningen till vinylmattornas popularitet är deras pris. Jämfört med traditionella mattor är de attraktiva i pris och visuellt, tack vare de obegränsade möjligheterna att välja tema och färg. Rektangulära vinylmattor är universella och passar in i alla interiörer, och tack vare sin låga vikt kan de enkelt flyttas från plats till plats. Vinylmattor delas in i två typer: den första typen är helt släta och fiberfri, denna typ kommer att vara perfekt inte bara inomhus utan även utomhus, t ex i ett trädgårdslusthus eller på terrassen. Dessa skyddsmattor blir inte blöta, bleknar inte, möglar inte, är resistenta mot mekanisk skada, sand, lera och damm. För att rengöra dem behöver du bara en våt trasa.