Mattor till barnrummet

Säkra och hållbara mattor för barn

Den främsta aktiviteten för både yngre och äldre barn är lek. Den kan se ut på olika sätt och vara på olika platser. Småbarn tillbringar dock den största delen av sin tid i sitt eget rum. Användningen av en vinylmatta kommer att skydda golvet från skador eller smutsoch vackra mönster av mattor kommer att skapa ett mer intressant utseende av ett barnrum. Det är vanligtvis föräldrar som fattar beslut om inredningen och tillbehören till barnets interiör. Deras val pendlar alltid främst kring pastellmönster och mjuka färger som gör ett barnrum vackert och mysigt. Det är inte annorlunda när det gäller inköp av mattor. Deras huvudsakliga uppgift, förutom estetiska värden, är att säkerställa barnets säkerhet. Barnmattor bidrar också till att skapa en trivsam och antiallergisk miljö.

Barnmattor i olika storlekar och former

Mattor till ett barnrum ska dämpa eventuella fall, men också skydda dina barn från golvets kyla. Dessa krav uppfyllera vinylmatta med en vikt på 1000g/m2. Den är tålig, resistent mot all slags smuts, revor och böjning. Dessutom, tack vare sina antistatiska egenskaper, är det en idealisk lösning även för allergiker. PVC-mattorna har tillverkats med giftfria färgämnen, så användningen av dem garanterar småbarns säkerhet. Rektangulära, färgglada, ovala, med oregelbundna former. Vi erbjuder flertal mönster och motiv med barns favorithjältar. Vi uppdaterar ständigt vårt erbjudande som baseras på de senaste trenderna bland de yngsta. En sak är dock gemensam och oföränderlig – högsta kvalitet!

En matta som kommer att förvandla ditt barns rum!

Till ett pojkrum rekommenderar vi att du väljer en matta som innehåller fotbollsmotiv, abstrakta bilder eller djurmotiv. En bra lösning kan vara också en matta med karaktärer från favoritsagor eller fotbollsspelare. Ett flickrums interiör kommer att harmonisera fint med en PVC-matta med inslag av blommor, sagofigurer – prinsessor eller riddare. Vi har även universella teman som kommer att fungera utmärkt i båda rumsvarianterna. Dessa är omtyckta element från populära spel eller grafik direkt från den naturliga världen som är omtyckta av både pojkar och tjejer.

Hitta en drömmatta till ditt barn

Föräldrar som köper en matta till sitt barns rum fokuserar ofta bara på storlek, färg och kvalitet. De har en mycket praktisk inställning. Samtidigt glömmer de att mattan kan användas för lek också. Så vilka spel kan spelas på mattan? Svaret är väldigt enkelt! Allt du behöver göra är att köpa en modell som liknar en racerbana, labyrint eller spelbräde. Det kan också vara en vinylmatta som framställer husets interiör, vilket är ett alternativ till dyra dockhus. En sådan lösning kommer säkert att glädja dina barn och göra de nöjda under en lång tid. Lek och inlärning kan man kombinera på ett intressant sätt. Du kommer inte behöva att uppmuntra dina barn att lära sig när du bestämmer dig för att skaffa en vinylmatta i bokstäver eller siffror. Barn kommer börja att inhämta materialet som presenteras på mattan på ett trevligt sätt. Du är varmt välkommen att köpa en vinylmatta av mycket god kvalitet. Vi garanterar att den kommer att skapa ett vackert och samtidigt säkert och bekvämt utrymme för lek. Om du har några frågor eller tvivel, vänligen kontakta oss. Våra rådgivare hjälper dig att skingra eventuella tvivel och ger dig råd om att välja rätt matta för ett barnrum.