Vinylmattor i vintage stil

Mattor i retro stil - älskade klassiker och elegans

Vintage inredningsstilen har funnits i våra vardagsrum, sovrum och kök i flera år. Klassisk, minimalistisk eller färgglad - den har vunnit kvinnors hjärtan över hela världen. I inredningsvärlden har den stora återkomsten av 1920-talets estetik tillkännagivits. Passar den i moderna interiörer? Varför är vintage stilen så populär? Svaret är uppenbart - det är en stil med själ som inte går att imitera och ersätta. Denna chic och elegans återspeglas inte bara i inredningen utan även i modet: midjelånga klänningar, cirkelklänningar, prickar och storbrättade hattar är tillbaka på modet. Gamla interiörer (eller speciellt åldrade interiörer) är platser med en stämning som gläder både unga och gamla. Hur väljer man tillbehör för ett vardagsrum i retro stil? En bra idé kommer att vara patchworkmattor som relaterar till den lika populära boho-trenden. Att experimentera med mönster och färg är den nya klassikern! Var inte rädd för att blanda och matcha prickar och linjer, ljusa färger och kontraster, din inredning kan behöva en förändring!

Vintage patchwork - är en ny era på väg?

Patchwork vinylmattor ger inredningen friskhet och energi. Originella kombinationer av mönster, färger och material ger ditt vardagsrum en unik karaktär. Eftersom materialet som PVC-mattor är tillverkade av är resistent mot mekaniska skador, fukt och mögel, vinylmattor kommer att passa som dekoration av terrassen eller trädgården. Stilen på 1920-talet påminde om de amerikanska affärsmännens storslagna fester, och man finner i den en kombination av svart och guld, tydliga utsmyckningar och glans. Det nya 20-talet är inspirerat av svart och guld, men bygger på experiment med färg och mönster. Kombinationen av elegans och kitsch gör att vintage patchwork stannar kvar hos oss länge.

Vinylmattor - en bra lösning för allergiker

Om du är allergisk och älskar fluffiga mattor är ingenting förlorat! Våra vinylmattor är gjorda av polyestertyg. Tack vare detta kan du njuta av en originell och behaglig del av inredning. Till skillnad från klassiska mattor, vinylmattor samlar inte damm eller mikroorganismer så användning av dem är inte förknippad med ihållande nysningar. För att hålla dem rena räcker det en fuktig trasa med lite diskmedel. Vinylmattornas hållbarhet bevisas av många tester som visar att färgerna förblir fräscha även efter en långvarig användning, och tack vare deras reptålighet blir de vackra mönstren en fröjd för ögat lika länge.