Balkongmattor - marockanskt mönster

Marockanska mattor som utomhusdekoration

Utomhusmattor i marockansk stil är en riktig pärla för säsongen vår/sommar 2020. Geometriska kompositioner, vackra mosaiker och berbermönster är något som inte bara kommer att glädja hushållsmedlemmar och gäster, utan också smälter in vackert i resten av inredningen. Tack vare sin funktionalitet kommer balkongmattor att skydda golvet mot mekanisk skada och smuts. Det marockanska mönstret är ett populärt motiv som har sina rötter i exotisk design direkt från soliga Marocko. Mattan med marockansk klövermotiv är ofta en dekoration av balkong och terrass. Klövermönstret är så delikat att både fans av tropiskt klimat och fans av skandinavisk, stram interiör kommer att älska det.

Fungerar PVC-mattor i trädgården och på terrassen?

Utomusmattor är en modern lösning för dig som gillar enkla och bekväma alternativ. För att möta kundernas förväntningar har vi skapat mattor som passar utmärkt även utomhus. Tack vare att damm och smuts inte samlas på deras yta är de perfekta, dekorativa element för allergiker som behöver ett rent utrymme. Materialet som marocko-mattorna tillverkas av är motståndskraftig mot mekanisk skada och mögel, så det kommer att fungera som en utomhusdekoration under lång tid. Marockansk klöver kommer att glädja både hushållsmedlemmar och gäster med sin enkelhet. Afrikansk design har invaderat våra hem i flera år, antingen i rustik formgivning eller i form av originella väggmasker. Mattor med marockanskt mönster är en annan trend som permanent kommer in i den vardagliga inredningen av hemmet och även i exteriören. Dra nytta av det nuvarande modet och välj det bästa alternativet för dig själv.

Moderna balkongmattor

Jämfört med traditionella mattor är vinylmattor attraktiva i fråga om pris och utseende och inte minst på grund av det obegränsade urvalet av motiv och färger. Rektangulära PVC-mattor är universella och passar alla terrasser, och tack vare sin låga vikt kan de enkelt flyttas från plats till plats. Vinylmattor delas in i två typer: den första typen är helt slät, denna typ är särskilt lämplig för användning utomhus, t.ex. i pergolan eller på terrassen. Dessa skyddsmattor blir inte blöta, bleknar inte, möglar inte, är resistenta mot mikroskador orsakade av lera eller sand. För att rengöra dem behöver du bara en våt trasa och lite milt rengöringsmedel. Den höga kvaliteten på trycket gör att du inte kommer att hitta några skarpa och utskjutande kanter bland dem, vilket gör det till ett nöje att gå på vinylmattorna barfota. Runda vinylmattor kommer att vara den perfekta lösningen för balkonger i flerbostadshus med begränsat utrymme. De kommer att ge dem en unik charm samtidigt som de skyddar balkongplattor från hård sol eller regn. På grund av sina egenskaper är det troligt att vinylmattor kommer att bli ett permanent inslag i inredningen av pergolor och terrasser. Detta är en banbrytande lösning som samtidigt ger underlaget ett optimalt skydd och ett extraordinärt utseende.